5 tips til din SEO fra SMX, London

Green.Clicks SEO-ekspert Dan Vester er for nyligt hjemvendt fra SMX-konferencen i London, hvor han har fået den nyeste viden om søgemaskineoptimering med hjem i bagagen. Her deler han ud af nogle af de mange input og giver dig 5 faktorer, du kan optimere for at opnå større synlighed på Google.

5 SEO tips fra SMX London
  1. Backlinks er vigtige for placeringen. Backlinks er, når andre hjemmesider linker til din. Det er vigtigt, at Google finder hjemmesiden værdifuld, for at linket kan bidrage positivt til din placering. Undersøgelser viser, at de højest placerede hjemmesider har næsten dobbelt så mange backlinks, som de hjemmesider, der er placeret som nr. 10 på Google.
  2. Mere indhold i høj kvalitet kan bidrage til en højere placering. Det kan være en god ide, at holde øje med hvor meget indhold, der findes på konkurrenternes hjemmesider, og selv tilføje lidt ekstra. Det er selvfølgelig stadig vigtigt, at indholdet er relevant og i høj kvalitet.
  3. Skift til https og skab større tillid til din hjemmeside hos brugerne. Https betyder større sikkerhed, da data (som konto- og loginoplysninger) bliver krypteret. Google har oven i købet meldt ud, at https kan give bedre placeringer.Google har desuden meddelt, at de i fremtiden vil markere sider, der ikke benytter https, som usikre.
  4. Forbedr de sider, der har en høj bounce rate. Bounce rate kaldes også på dansk afvisningsprocent, og hvis din afvisningsprocent er høj, er det fordi brugeren hurtigt forlader hjemmesiden. Du kan bl.a. forbedre bounce raten ved at gøre indholdet mere relevant i forhold til søgeordene. En anden måde at forbedre bounce raten på, er ved at anvende longtail søgeord, som ofte er mere specifikke.
  5. Hastighedsoptimering kan både forbedre brugeroplevelsen for dine kunder og bidrage til bedre placeringer på Google.Det er en forudsætning at grundopsætningen af serveren er i orden, når din hjemmeside skal hastighedsoptimeres. Når serveropsætningen er på plads, kan bl.a. optimere hastigheden ved at komprimere billeder, optimere indlæsningsrækkefølgen og aktivere cachelagring.

Der er selvfølgelig mange flere faktorer, der spiller ind, når det handler om at optimere en hjemmeside. Men punkterne på listen dækker nogle af de vigtigste tiltag inden for SEO.

Hos Green.Click foretager vi desuden en lang række andre optimeringer, og tilpasser optimeringerne til de udfordringer, den enkelte kunde har på sin hjemmeside. Har du brug for hjælp til din SEO, så kontakt os på 70 230 540.

Lad os styrke din online position!

Få et tilbud på telefon 70 230 540