Google AdWords - tiltræk flere kunder

Bliv synlig i toppen af Google i samarbejde med landets mest certificerede Google Premier Partner. Når du skal annoncere lokalt, nationalt eller internationalt er vores specialiserede know-how din garanti for målbare resultater.

adwords-bullseye half_bullseye Sådan arbejder vi
magnet-faces-green magnet-faces-mobile-one-green

Er du synlig og
attraktiv online?

Eller nyder konkurrenterne godt af dit fravær?

Tiltræk flere kunder, øg din omsætning, og skab større kendskab til din virksomhed. Med Google AdWords bliver du synlig, når dine kunder efterspørger dit produkt, men du betaler kun, når de klikker på din annonce. Hos Green.Click er din annoncering på Google i de bedste hænder, og du er garanteret en fast, certificeret Google AdWords-specialist til optimering af din synlighed.

magnet-faces-green

Tjek din online markedsføring

Gratis Google AdWords Performance Tjek

Vi kontakter dig og gennemgår eksempelvis søgeordsrelevans, annoncer, indstillinger og potentiale. Find ud af om din online markedsføring performer som du ønsker.

Udfyld felterne og bliv kontaktet - gratis og uforpligtende.

Google AdWords baseret på innovation, know-how og færre omkostninger

Opnå større synlighed for din virksomhed og omkostningseffektiv e-handel med målrettet annoncering på Google. Du kan vælge os til både mindre eller større behov. Uanset hvilken løsning, du vælger, tænker vi både helhjertet og strategisk, når vi udfører opgaven.

SaveSave

SaveSave

Case story
Green.Click hjalp os med at skabe synlighed for de enkelte restauranter i hver deres område. Vi har efterfølgende oplevet en betragtelig stigning i besøg i vores restauranter. – Restaurant Flammen
Læs mere
Certificeringer

Google Remarketing

Nå ud til kunder, som tidligere har besøgt din hjemmeside, og gør tabte kunder til betalende kunder.

Læs mere om Google Remarketing

Google
Shopping

Præsentér dine produkter med synlige billeder, aktuelle priser og produktnavne direkte i Googles søgeresultater.

Læs mere om Google Shopping

Call
Tracking

Brug opkaldssporing til at finde ud af, hvor mange kundeopkald dine annoncer genererer. Brug dataen til at optimere din online markedsføring.

Læs mere om Call Tracking

Sådan arbejder
vi med AdWords

 • Din Media Advisor gennemgår din ordre med dig. Nu går vi i gang med arbejdet: Foranalyse og opsætning af KPI’er, fokusområde og forventninger til kampagnen.

 • Din SEM Specialist går i gang med forberedelserne. En god kampagne tager udgangspunkt i data og analyse. Vi er nørder - vi elsker det!

  Vi analyserer bl.a.
  Eksisterende setup
  Demografi
  Geografi
  Budskaber
  Potentiale

 • Du vil blive ringet op af vores tekniske supporter, som i samarbejde med dig vil starte ud med at opsætte sporing mv. For at kunne måle resultaterne af din kampagne, sikrer vi i samarbejde med dig, at opsætningen af din sporing er korrekt.

 • Vi går nu i gang med at planlægge strategien og strukturen på din kampagne.

 • Efter analyser og forberedelser, går din personlige SEM Specialist i gang med at bygge din kampagne.

 • Vi er mennesker, der sidder bag tasterne, og det er ekstra vigtigt for os, at vi altid leverer højst mulig kvalitet. Derfor bliver en kampagne altid gennemgået og dobbeltchecket.

 • Når kampagnen er klar sættes den i gang og du modtager en bekræftelse pr. mail om, at din kampagne er aktiveret.

 • Når vi optimerer din kampagne, tager vi altid udgangspunkt i det, vi kan se og måle. Vi kigger grundigt på data!

  Nogle af de faktorer, vi optimerer på, er:
  Annoncebudskaber
  Søgeord
  CPC (klikpriser)
  CTR (klikfrekvens)
  Annonceposition
  Annonceudvidelser
  og meget mere!...

  Der er aldrig faste procedurer for, hvad vi optimerer på, og der er ikke to optimeringer, der er ens. Det handler om at bruge tiden der, hvor vi kan se, at vi kan skabe resultater og succes for dig og din forretning.

 • Holder du løbende øje med dine kampagnestatistikker? Det er det faktisk de færreste, der gør. Men fortvivl ikke, det sørger vi selvfølgelig for at gøre for dig.
  Du får løbende tilsendt en overskuelig rapport, der giver dig status på din kampagne og resultaterne deraf.

  Med udgangspunkt i rapporten, planlægges samtidig en fast opfølgning mellem dig og din Media Advisor.

 • Har du spørgsmål eller brug for hjælp i forbindelse med din annoncering, sidder vi klar til at svare på dine spørgsmål og sikre, at du er med gennem hele processen.

Bliv synlig med Google AdWords

Hos Green.Click har vi dedikerede Google AdWords specialister til enhver type annonceringsbehov. Kontakt os på tlf. 70 230 540 og lad os sammen opnå succes online. Eller bliv kontaktet af os: