Bing Ads - opnå billigere klikpriser og mindre konkurrence

Annoncering på Bing er for ambitiøse virksomheder, der vil være et skridt foran konkurrenterne og tættere på betalende kunder. Hos Green.Click omsætter vores certificerede Bing-specialister din markedsføring på fremtidens søgemaskine til en rentabel investering med målbare resultater.

Udnytter du de kontante fordele på nettets oversete søgemaskine?

Oplever du massiv konkurrence på dine søgeord på Google og ønsker et supplerende værktøj til at opnå større synlighed og lavere omkostninger? Med Bing Ads får du samme fordele og funktioner som på Google, men med mindre konkurrence, billigere klikpriser og flere topplaceringer. Kontakt en Bing-specialist fra Green.Click, og hør mere om tendenserne på Bing for din branche, så du kan udnytte fordelene ved at være first mover.

Kontakt os i dag

Bing Ads - dit ideelle supplement til Google AdWords

Hvorfor bekymre sig om annoncering på Bing, når 9 ud af 10 søgninger foretages på Google? Foruden lavere klikpriser og mindre konkurrence, integreres Bing i stigende grad som standardsøgemaskine på en række enheder, inkl. de populære iPhones og iPads fra Apple. Med synlighed på Bing erobrer du ikke kun markedsandele fra dine konkurrenter, men ruster samtidig din virksomhed til fremtidens søgemaskine.

Case story
Green.Click® hjalp os til at genvinde de gode placeringer i forbindelse med, at vi fik ny hjemmeside. Det har betydet øget trafik til hjemmesiden. – Dansk Hvidevare Service
Læs mere
Certificeringer

Google AdWords

Kombinér din markedsføring på Bing med Google AdWords, og opnå synlighed på de to dominerende søgemaskiner.

Læs mere om Google AdWords

Google Remarketing

Nå ud til kunder, som tidligere har besøgt din hjemmeside, og gør tabte kunder til betalende kunder.

Læs mere om Google Remarketing

Bliv synlig på Bing Ads med certificeret Bing-specialist fra Green.Click®

Hos Green.Click har vi Bing-specialister til enhver type annonceringsbehov. Vi tilpasser os lokale erhvervsdrivende, landsdækkende virksomheder, samt franchises og international kampagnehåndtering. Kontakt os på tlf. 70 230 540, og lad os sammen opnå succes med Bing Ads. Du kan også blive kontaktet her: