Google Display - maksimal eksponering og brandværdi

Opnå maksimal eksponering på dine kunders foretrukne hjemmesider med Google Display. Hos Green.Click booster vi kendskabet til din virksomhed og forbedrer din position i branchen ved at skabe synlighed på rette tid og sted.

Annoncering på andres hjemmesider med fokus på din virksomhed og dine fordele

Med Google Display får du mulighed for at placere målrettede annoncer på en række udvalgte hjemmesider, som dine kunder ofte besøger. Hos Green.Click sørger vores team af certificerede Google Display-specialister for, at dit budskab når ud til de relevante brugere i den rette sammenhæng. Ønsker du at blive synlig på dine kunders foretrukne digitale medier, har vi den specialiserede ekspertise, der sikrer dig målbare resultater med kontant afkast.

Opnå billig eksponering på TV2.dk, Borsen.dk mm. med Google Display

Google Display giver maksimal eksponering på kundernes foretrukne nyhedsmedier. Uanset om du ønsker at nå ud til dine potentielle kunder på populære nyhedssites eller på en specifik blog, bliver du synlig tidligt i købsprocessen og opnår en fordel i forhold til konkurrenterne.

  • Maksimal synlighed
  • Målrettet annoncering
  • Visuel bannereksponering
  • Øget genkendelseseffekt
Case story
I samarbejde med Green.Click har vi opnået flere topplaceringer på Google samt synlige resultater for virksomheden. – Dansk Halbyggeri
Læs mere
Certificeringer

Bliv synlig på dine kunders foretrukne digitale medier

Hos Green.Click har vi et team af certificerede Google Display-specialister, som kan håndtere ethvert annonceringsbehov. Vi tilpasser os lokale erhvervsdrivende, landsdækkende virksomheder, samt franchises og international kampagnehåndtering. Kontakt os på tlf. 70 230 540, og lad os sammen opnå succes med Google Display. Du kan også blive kontaktet her: