Øg dine konverteringer med Facebook pixel!

Annoncerer du på Facebook, så er Facebook pixel dit allervigtigste værktøj til at få mest muligt ud af dit budget!

facebook pixel

Facebook pixel er det stykke kode, du placerer på dit website som hjælper dig med at spore resultaterne af dine Facebook annoncer. Den data pixelen indsamler, kan hjælpe til at optimere dine annoncer, lave relevante målgrupper og sørge for at interesserede personer, der allerede har besøgt dit website, ser dine annoncer igen.

Facebook pixel fungerer ved at et stykke kode placeres på dit website og tracker brugere, der interagerer med dit website og dine Facebook annoncer.

Indtil nu har det været besværligt at benytte pixel på DanDomain webshops, men det har vi fundet en løsning på – se nederst i indlægget her.

 

Spor konverteringer, brug remarketing og lav look alike audiences

Med Facebook pixel kan du spore konverteringer og  tracke dine brugere på tværs af de enheder, de bruger til at interagere med dine annoncer og dit website.

Du kan også målrette dine annoncer til brugere, der allerede har besøgt dit website. Det kan du gøre med Facebooks remarketing – og her kan du endda vise din kunde det produkt, de lagde i kurven, men som de ikke lige fik købt.

Endvidere kan du lave look-alike audiences, hvilket vil sige at du laver en form for kopi-målgruppe ud fra de personer, der allerede køber dine produkter. Ud fra deres interesser og demografi kan du dermed oprette målgrupper med de personer, der sandsynligvis også har interesse i dit produkt.

 

Remarketing på Facebook

 

Facebook Pixel på DanDomain Webshop

Det har længe været besværligt at få Facebooks pixel direkte integreret med netop DanDomain webshops. For nogle webshopejere har det måske ikke haft så stor betydning. Men hvis du benytter DanDomain og endnu ikke har haft mulighed for at integrere Facebook sporing,  kan du med fordel læse videre, hvis du lægger vægt på Facebook annoncering.

 

Vi har fundet løsningen til dig!

Vi har nemlig startet et nyt samarbejde og kan nu tilbyde opsætning af Facebook sporing på din DanDomain webshop.

Vi tilbyder hurtig opsætning til en rimelig pris, og behøver kun CMS-adgang, så er vi i gang. Det vil sige at din integrerede Facebook sporing er fuldt opsat og funktionel på kun to hverdage, uden at du skal bruge tid og energi på besværlige, tekniske løsninger.

Vil du vide mere? Så kontakt Green.Click på 70 230 540 eller support@greenclickmedia.dk.

 

Nyheder om SEM, SEO og SOME

SaveSave

Lad os styrke din online position!

Få et tilbud på telefon 70 230 540