Facebook markedsføring - Opnå loyale kunder

Udvikl dit brand, promovér din virksomhed, og opbyg nye relationer med en gennemført annoncestrategi på Facebook. Hos Green Click optimerer vi din tilstedeværelse på Facebook med annoncer, som involverer brugeren i dine produkter, services og ydelser.

Facebook annoncering er også vigtig for din virksomhed

Mulighederne for at opnå succes med Facebook er markant forbedret til fordel for brugernes interesser og din virksomheds kommercielle målsætning. Hos Green.Click skræddersyr vi kampagner til dine målgrupper på Facebook. Vi skaber derved værdi og synlige resultater for dig i det online sociale miljø.

magnet-faces-green

Tjek din online markedsføring

Facebook Performance Tjek

Vil du gerne have din nuværende annoncering tjekket af professionelle Facebook eksperter? Så skriv dig op her og bliv kontaktet.

Vi kontakter dig og gennemgår dele af din annoncering på Facebook. Det kan eksempelvis være udbyttet af dine kampagner, mulighed for lavere klikpriser og om annoncerne er opsat optimalt, så du får mest muligt ud af dit budget.

Direkte kontakt til Facebook i Dublin

Facebook har over 3,8 millioner brugere hver måned alene på det danske marked. Og er det sociale medie som danskerne på tværs af alle aldersgrupper foretrækker og bruger langt størstedelen af deres tid. Faktisk bruges 1 uf af 5 minutter på vores smartphones på Facebook.

Vi er altid i tæt dialog med Facebook i Dublin, når vi lægger planen for vores kunders tilstedeværelse på Facebook. Det sikrer at vi altid benytter de nyeste værktøjer og den nyeste viden i strategien.

Ydermere skaber vi et større kendskab til jeres brand igennem Facebook annoncering, samtidig indsamler vi data, som du kan bruge til at nå præcis den målgruppe, der har størst potentiale for at blive kunder.

Få kunder fra Facebook over til din hjemmeside

Øg trafikken til din hjemmeside ved at få dine kunder fra Facebook over på din hjemmeside.

Ved at aktivere flere markedsføringskanaler, såsom Facebook, kan du påvirke dine kunder fra flere sider og få flere relevante besøg.

 

 • Skab mere trafik til din hjemmeside
 • Få flere relevante besøg
 • Skab øget omsætningen

Lead generering direkte i Facebook annoncen

Få potentielle kunder til at skrive sig op til dit nyhedsbrev, downloade et whitepaper, foretage en tilmelding eller andet. Ved at opsætte annoncer der opfordrer til en bestemt handling, kan du indsamle leads direkte fra Facebook og få deres kontaktoplysninger tilsendt inden for 30 min.

 

 • Opsaml leads
 • Bearbejd den potentielle kunde
 • Sælg

Facebook er danskernes foretrukne sociale medie

Over 3,7 million månedlige brugere

Med sine, mere end 3,7 millioner unikke brugere pr. måned alene i Danmark er Facebook langt det største sociale medie i Danmark.

Unikke målretningsmuligheder

Målretningsmulighederne på Facebook er i dag helt unikke, og gør at vi med vores værktøjer kan målrettet meget nøjagtigt, så dine annoncer rammer relevante brugere.

Danskerne bruger deres tid på Facebook

Danskerne bruger mere og mere tid på sociale medier, og vi ser en stadig stigning i tidsforbruget på disse medier. Her ligger Facebook helt i toppen og der er stadig længder til nærmeste konkurrerende platforme.

En kampagne der går efter at generere flere fans

Når du skal udvide din fanskare på facebook er det vigtig at være synlig over for de rigtige. Ved at oprette en kampagne der er dedikeret til at opsamle disse fans kan du få kvalificerede og relevante besøg på din facebook side og eksponere dine kommende opslag over for personer, der har en interesse i dine produkter og din virksomhed.

 

 • Få flere fans til din side
 • Kom ud til flere relevante personer

Videovisninger direkte til relevante personer

Videoer er populært på de sociale medier, da de både står for underholdning og blikfang. Derfor kan godt videoindhold også bidrage til kæmpe synlighed for små penge.

Brugerne interagerer i høj grad med videoerne i form af kommentarer, likes og delinger. Derudover rangerer videoer højt i Facebooks algoritme og de vil derfor være synlige overfor mange potentielle kunder.

Vi samarbejder med nogle af de bedste i branchen, som samtidig kender brugerne og ved hvilket indhold, der er berettiget til likes, kommentarer og delinger.

Om du er til animation eller inhouse videooptagelser har vi kontakten til yderst konkurrencedygtige produktionspriser.

Ligesom ved alt andet er videoerne selvfølgelig jeres ejendom.

Facebook for webshops

Hos Green.Click er vi specialister i annoncering på Facebook for webshops. Her gælder det blandt andet om at nå ud til de personer, som tidligere har besøgt din webshop, lagt en vare i kurven og endnu ikke foretaget et køb.

 

 • Kunden ser de produkter de har vist interesse for
 • Høj relevans
 • Vises kun for de der tidligere har besøgt din webshop

Retargeting på facebook

Retargeting på Facebook er med til at fastholde brugerne på jeres hjemmeside. Vi kan herigennem nøjes med at præsentere jeres annoncer for personer, som allerede har vist interesse for jeres hjemmeside/brand. Det sikrer billigere og bedre konverteringer.  

Dynamisk retargeting benyttes i forbindelse med webshops. Her fanger vi, via Facebook Pixel, personer som har vist interesse for en række produkter, som dine besøgende endnu ikke har købt. Herefter præsentere vi dem for de pågældende produkter via Facebook, som de givne personer har vist interesse for. Oftest er der mulighed for, at hente 2-3x flere ordrer end ved almindelig annoncering på Facebook.

 

 • Vær en kontinuerlig del af kundens bevidsthed
 • Bearbejd kunden
 • Hent kunden tilbage til din hjemmeside

Instagram Annoncering

Vidste du, at Instagram annoncering ligger som en naturlig udvidelse af dine Facebook kampagner?

Læs mere om Instagram

Google AdWords

Kombinér din markedsføring på Facebook med Google AdWords, og opnå synlighed på de to mest brugte platforme.

Læs mere om AdWords

SEO

Tilføj en stærk SEO indsats til din annoncering - og få mulighed for bedre resultater og billigere klik.

Læs mere om SEO

Sådan arbejder vi med din Facebook annoncering

 • Din Media Advisor gennemgår din ordre med dig. Nu går vi i gang med arbejdet: Foranalyse og opsætning af KPI’er, fokusområde og forventninger til kampagnen.

 • Din Specialist går i gang med forberedelserne. En god kampagne tager udgangspunkt i data og analyse. Vi er nørder - vi elsker det!

  Vi analyserer bl.a.
  Eksisterende setup
  Demografi
  Geografi
  Budskaber
  Potentiale

 • Du vil blive ringet op af vores tekniske supporter, som i samarbejde med dig vil starte ud med at opsætte sporing mv. For at kunne måle resultaterne af din kampagne, sikrer vi i samarbejde med dig, at opsætningen af din sporing er korrekt.

 • Vi går nu i gang med at planlægge strategien og strukturen på din kampagne.

 • Efter analyser og forberedelser, går din Facebook Specialist i gang med at opsætte din kampagne.

 • Vi er mennesker, der sidder bag tasterne, og det er ekstra vigtigt for os, at vi altid leverer højst mulig kvalitet. Derfor bliver en kampagne altid gennemgået og dobbeltchecket af en anden erfaren Specialist.

 • Når vi optimerer din kampagne, tager vi altid udgangspunkt i det, vi kan se og måle. Vi kigger grundigt på data!

  Nogle af de faktorer, vi optimerer på, er:
  Annoncebudskaber
  Demografi
  CPC (klikpriser)
  Pris pr. konvertering
  Frekvens
  Relevansscore

  Der er aldrig faste procedurer for, hvad vi optimerer på, og der er ikke to optimeringer, der er ens. Det handler om at bruge tiden der, hvor vi kan se, at vi kan skabe resultater og succes for dig og din forretning.

 • Holder du løbende øje med dine kampagnestatistikker? Det er det faktisk de færreste, der gør. Men fortvivl ikke, det sørger vi selvfølgelig for at gøre for dig.
  Du får løbende tilsendt en overskuelig rapport, der giver dig status på din kampagne og resultaterne deraf.

  Med udgangspunkt i rapporten, planlægges samtidig en fast opfølgning mellem dig og din erhvervskonsulent.

 • Har du spørgsmål eller brug for hjælp i forbindelse med din annoncering, sidder vi klar til at svare på dine spørgsmål og sikre, at du er med gennem hele processen.

Tiltræk relevant og billig trafik med annoncering på Facebook

Hos Green.Click leverer vores Facebook Specialister resultater til ambitiøse virksomheder. Så hvis du søger en seriøs Facebook partner, er du meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende dialog.

Ring på tlf. 70 230 540 og find ud af om Green.Click er det rette match for din virksomhed eller skriv dig op her - så kontakter vi dig.