Facebook markedsføring - Opnå loyale kunder

Udvikl dit brand, promovér din virksomhed, og opbyg nye relationer med en gennemført annoncestrategi på Facebook. Hos Green Click optimerer vi din tilstedeværelse på Facebook med annoncer, som involverer brugeren i dine produkter, services og ydelser.

Facebook annoncering er også vigtig for din virksomhed

Mulighederne for at opnå succes med Facebook er markant forbedret til fordel for brugernes interesser og din virksomheds kommercielle målsætning. Hos Green.Click skræddersyr vi kampagner til dine målgrupper på Facebook. Vi skaber derved værdi og synlige resultater for dig i det online sociale miljø.

Facebook Sundhedstjek

Vi kontakter dig og gennemgår dele af din annoncering på Facebook. Det kan eksempelvis være udbyttet af dine kampagner, klikpriser og om annoncer er opsat optimalt, så du får mest muligt ud af dit budget.

Skab større brandværdi med Facebook annoncering

Facebook har over 3,5 millioner brugere hver måned alene på det danske marked. Og er det sociale medie som danskerne på tværs af alle aldersgrupper foretrækker og bruger langt størstedelen af deres tid.

Annoncér der hvor dine kunder er – ligemeget om det er på mobil eller computer.

Samtidig indsamler vi data, som du kan bruge til at nå præcis den målgruppe, der har størst potentiale for at blive til kunder.

Få kunder fra Facebook over til din hjemmeside

Øg trafikken til din hjemmeside ved at få dine kunder fra Facebook over på din hjemmeside.

Ved at aktivere flere markedsføringskanaler, såsom Facebook, kan du påvirke dine kunder fra flere sider og få flere relevante besøg.

 

 • Skab mere trafik til din hjemmeside
 • Få flere relevante besøg
 • Skab øget omsætningen

Lead generering direkte i Facebook annoncen

Få potentielle kunder til at skrive sig op til dit nyhedsbrev, downloade et whitepaper, foretage en tilmelding eller andet. Ved at opsætte annoncer der opfordrer til en bestemt handling, kan du indsamle leads direkte fra Facebook.

 

 • Opsaml leads
 • Bearbejd den potentielle kunde
 • Sælg

Facebook er danskernes foretrukne sociale medie

Over 3,5 million månedlige brugere

Med sine, mere end 3,5 millioner unikke brugere pr. måned alene i Danmark er Facebook langt det største sociale medie i Danmark.

Unikke målretningsmuligheder

Målretningsmulighederne på Facebook er i dag helt unikke, og gør at vi med vores værktøjer kan målrettet meget nøjagtigt, så dine annoncer rammer relevante brugere.

Danskerne bruger deres tid på Facebook

Danskerne bruger mere og mere tid på sociale medier. Facebook dog stadig helt i toppen og der er længder til nærmeste konkurrent.

En kampagne der går efter at generere flere fans

Når du skal udvide din fanskare på facebook er det vigtig at være synlig over for de rigtige. Ved at oprette en kampagne der er dedikeret til at opsamle disse fans kan du få kvalificerede og relevante besøg på din facebook side og eksponere dine kommende opslag over for personer, der har en interesse i dine produkter og din virksomhed.

 

 • Få flere fans til din side
 • Kom ud til flere relevante personer

Videovisninger direkte til relevante personer

Videoer er populært på de sociale medier, da de både står for underholdning og blikfang. Derfor kan godt videoindhold også bidrage til kæmpe synlighed for små penge.

Brugerne interagerer i høj grad med videoerne i form af kommentarer, likes og delinger. Derudover rangerer videoer højt i Facebooks algoritme og de vil derfor være synlige overfor mange potentielle kunder.

Vi samarbejder med nogle af de bedste i branchen, som samtidig kender brugerne og ved hvilket indhold, der er berettiget til likes, kommentarer og delinger.

Om du er til animation eller inhouse videooptagelser har vi kontakten til yderst konkurrencedygtige produktionspriser.

Ligesom ved alt andet er videoerne selvfølgelig jeres ejendom.

Facebook for webshops

Hos Green.Click er vi specialister i annoncering på Facebook for webshops. Her gælder det blandt andet om at nå ud til de personer, som tidligere har besøgt din webshop, lagt en vare i kurven og endnu ikke foretaget et køb.

 

 • Kunden ser de produkter de har vist interesse for
 • Høj relevans
 • Vises kun for de der tidligere har besøgt din webshop

Remarketing på facebook

Remarketing fungerer rigtig godt på Facebook. Her fanger du dem der allerede har besøgt din hjemmeside.

 

 • Vær en kontinuerlig del af kundens bevidsthed
 • Bearbejd kunden
 • Hent kunden tilbage til din hjemmeside

Tiltræk relevant og billig trafik med annoncering på Facebook

Hos Green.Click har vi et dedikeret Facebook team, som leverer resultater til ethvert annonceringsbehov. Vi tilpasser os lokale erhvervsdrivende, landsdækkende virksomheder samt franchises og international kampagnehåndtering. Kontakt os på tlf. 70 230 540, og lad os sammen opnå succes på Facebook