Devfest afholdes dette år i Aalborg – og Green.Click er sponsor

Google Developer Fest, bedre kendt som Devfest, er et to dages arrangement, hvor foredragsholdere, designere, udviklere og Google entusiaster samles for at blive klogere på fremtidens digitale markedsføring.

Google Developers Fest 2018

Devfest bliver afholdt i store dele af verdenen, men har for første gang fundet vej til Danmark, hvor det bliver afholdt i Aalborg ved UCN Sofiendalsvej. Devfest løber af stablen fra d. 10 til 11 november 2018, og hos Green.Click er vi stolte over at være sponsor.

Eventet er for mega nørder – så selvfølgelig er vi også med og støtter tiltaget! Arrangørerne bag Devfest er Google Developer Group Aalborg, som er en åben gruppe af teknologi-interesserede Google entusiaster. Målet med gruppens arrangementer er at lære mere omkring Googles teknologier og værktøjer, samt blive klogere på hvordan lokale virksomheder og udviklere anvender disse.

I løbet af de to dage Developer Fest løber af stablen, vil deltagerne få hands-on erfaring med machine learning i form af ML-kodning. Der vil være workshops for UI/UX design samt en workshop med Google assistants code lab.

Hos Green.Click er vi stolte over at støtte op omkring innovative arrangementer i Aalborg, som kan skabe merværdi – både for vores branche og for erhvervslivet i byen. Vi glæder os til at få nye input, til hvordan vi kan blive endnu skarpere på online markedsføring i Aalborg.

Læs mere om Devfest i Aalborg, se programmet og tilmeld dig her.

Find ud af om vi er det rette match for din virksomhed

Skriv dig op og bliv kontaktet - så tager vi en helt uforpligtende dialog.