Opnå maksimal eksponering med Google Display

Med Google Display når du ud til de potentielle kunder, som surfer efter indhold der matcher din branche. Kom bredt ud med annoncering på eksempelvis Krak, Ekstra Bladet, Børsen og dba.dk eller udvælg selv specifikke nichehjemmesider, som matcher dine produkter og services ned til mindste detalje.

Google Display skaber altså opmærksom for din virksomhed overfor de potentielle kunder, som allerede har udvist interesse for dine produkter eller services.

Skab troværdighed med genkendelseseffekt

Er du konsekvent synlig overfor et i forvejen interesseret publikum, så har du alle muligheder for at skabe en loyal kundeskare ved at formidle et relevant og knivskarpt budskab, som indeholder løsningen på dine kunders smerter.

Med Google Display er du altså aktivt ude at opsøge dine kunder og venter ikke på, at de måske udvælger dig blandt dine øvrige konkurrenter. Opsøg derfor kunden tidligt i købsprocessen og indprent dit brand i underbevidstheden og kom et skridt foran konkurrenten, når kunden er købsparat.

Fordele ved Green.Click®
Hos Green.Click® opsættes, administreres og optimeres din kampagne af en certificeret Display-specialist, som sørger for at der tages hånd om dine ønsker og behov. Vi hjælper dig med at udvælge relevante hjemmesider ud fra din målgruppe, formidle et knivskarpt budskab, lave flotte auto-genererede bannerannoncer samt
meget mere.

 

Fordele ved Google Display

  • Opnå maksimal eksponering
  • Målret din annoncering
  • Skab genkendelseseffekt
  • Opsøg dine kunder
  • Visuel eksponering
  • Support og sparring