Få dit indhold direkte på Google med Google posts

Google Posts giver virksomheder mulighed for at poste relevante nyhedsindslag på Google, som kommer frem, når der søges på virksomhedens brand. Man kan sammenligne det med at lave en opdatering på virksomhedens facebookside, her vises et udsnit af din opdatering blot direkte på Google.

Få dit indhold direkte på Google med Google posts

Google er igen på banen med en ny opdatering. Nu er det muligt for alle virksomheder at benytte sig af Google Posts. Men hvad er Google Posts egentlig, og hvad kan funktionen bruges til? Det forklarer vi nærmere her.

Hvordan kan Google Posts gavne din virksomhed?

Funktionen giver dig mulighed for at holde dine potentielle kunder opdateret om, hvad der sker nu og her i din virksomhed. Når en bruger søger på dit brand, har personen allerede tilkendegivet en interesse for din virksomhed. Google Posts kan hjælpe med at give brugeren det sidste skub, der leder vedkommende ind på din hjemmeside eller ned i din butik. Opslagene kan eksempelvis handle om aktuelle nyheder, tilbud eller måske være et link til dit det seneste blogindlæg, som vi har gjort det her:

Eksempel på Google Posts

Når der bliver lavet søgninger på dit brand, bliver opdateringen vist sammen med din Google My Business profil. Ved søgning på computeren vises profilen i højre side af skærmen, som ovenfår. Men hvis søgningen sker via mobil er det endnu mere fordelagtigt. Her fylder profilen hele skærmen og skubber dermed de andre søgeresultater længere ned på siden.

Google Posts på mobil

Hvad kræver det?

For at have Google Posts tilgængeligt kræver det blot, at du har en konto på Google My Business med en adresse tilknyttet. Her kan du lave nye opdateringer, på samme måde som på Facebook, og det er disse der vises direkte på Google. 

For at Google Posts har en virkning for din virksomhed, kræver det også, at der rent faktisk er søgninger på dit brand. Hvis ikke der er det, vil du ikke få særlig meget ud af funktionen, og det kan bedre svare sig at fokusere på andre SEO optimeringer.

Kom i gang med Google Posts i dag

Google Posts giver altså din virksomhed en god mulighed til at holde potentielle kunder opdateret om, hvad der sker i virksomheden nu og her. Samtidig giver det mulighed for at kommunikere præcist ud til brugerne, hvad virksomheden står for og tilbyder.

Indtil videre lader det ikke til, at funktionen påvirker dine organiske søgeresultater. Det er dog før set, at Google belønner de virksomheder, der er med på de nyeste funktioner. Du kan derfor med fordel starte med at bruge Google Posts allerede i dag og komme et skridt foran dine konkurrenter.

Find ud af om vi er det rette match for din virksomhed

Skriv dig op og bliv kontaktet - så tager vi en helt uforpligtende dialog.