Google Premier Partner

Green.Click er et af de få bureauer i Danmark, der har opnået et Premier Partnerskab hos Google

Green.Click og Google hjælper dig med din online markedsføring

Siden etableringen af Green.Click, har vi holdt fast i vores målsætning om at blive danske virksomheders foretrukne samarbejdspartner indenfor online markedsføring. Vores ambitioner og ekspertviden har ført til, at Green.Click kan kalde sig Google Premier Partner.

Seriøst samarbejde

For at opnå et Premier Partnerskab hos Google, er der en række faktorer, vi som virksomhed skal opfylde. Google stiller høje krav til deres Premier Partnere og det er derfor også kun nøje udvalgte virksomheder, der har mulighed for at opnå denne status.

Nogle af de krav vi skal opfylde er følgende:

  • Bedste annoncøroplevelse
  • Håndtere stor mængde kunder
  • Krav til  sælgere
  • Krav til kundesupport
  • Velfungerede infrastruktur
  • AdWords som kerneprodukt

Til gengæld får vi i endnu højere grad mulighed for at tilbyde vores kunder effektiv og seriøs online markedsføring. Partnerskabet giver os nemlig direkte adgang til Google i form af support til bl.a. tekniske aspekter og kontoadministration. Videre bidrager Google løbende med forslag til, hvordan vi kan udføre vores arbejde endnu mere effektivt, så kunderne får endnu mere ud af deres kampagner.

Premier Partnerskabet giver os også mulighed for at lave forskellige events i samarbejde med Google. På den måde kan vi i fællesskab formidle ny viden om online markedsføring til kunder og andre interesserede.

 

Anerkendelse fra Google

Et Premier Partnerskab er dermed en anerkendelse fra Google om, at vi arbejder seriøst og målrettet for vores kunder. Vi er stolte over at have fået dette bevis på, at vores viden, erfaring og store indsats lever op til Googles skarpe krav.

For vores kunder betyder det, at deres kampagner bliver håndteret af eksperter med adgang til den nyeste viden og opdateringer fra Google. Vores kunder vil derfor altid være et skridt foran i kampen om de attraktive pladser på verdens største søgemaskine.

Resultater

Se her et udpluk af vores kunder og læs mere om, hvad andre har opnået ved at bruge Green.Click til deres AdWords og SEO.