Google Shopping - præsentér dine produkter og priser direkte på Google

Google Shopping er uden sammenligning markedets mest effektive online annonceringsværktøj for webshopejere. Kontakt Green.Click, og få synlige billeder, aktuelle priser og produktnavne direkte på Google i samarbejde med vores certificerede Google Shopping team.

Når et billede sælger
mere end 1.000 ord

Driver du webshop...?

... og er afhængig af forskellige online trafikkilder for at indfri dine målsætninger, så er Google Shopping ikke kun et oplagt, men uundværligt supplement til din online markedsføring. Google Shopping trækker ikke alene opmærksomhed væk fra dine rivalers traditionelle AdWords-kampagner, men når det også tages i betragtning, at der er mindre intens konkurrence — og derfor lavere klikpriser — på denne service, kan det hurtigt vise sig for dyrt helt at sige nej til det.

Fra traditionel
til innovativ markedsføring

Med Google Shopping får du mulighed for at udvælge en række specifikke produkter fra din webshop, som du ønsker at markedsføre direkte på Google med et stærkt, visuelt udtryk. Ønsker du at skille dig ud fra konkurrenterne? Har du et konkurrencedygtigt produkt, du kan stå inde for? Så er Google Shopping et uundværligt værktøj for dig som ambitiøs webshopejer. Hvorfor? Fordi grundig og målrettet annoncering er lig med øget omsætning.

Case story
I samarbejde med Green.Click har vi opnået flere topplaceringer på Google og synlige resultater for virksomheden. – Dansk Halbyggeri
Læs mere
Certificeringer

Google Remarketing

Nå ud til kunder, som tidligere har besøgt din hjemmeside, og gør tabte kunder til betalende kunder.

Læs mere om Google Remarketing

Facebook Marketing

Udvikl dit brand, promovér din virksomhed, og opbyg nye relationer med markedsføring på Facebook

Læs mere om Facebook

Opnå målbare resultater med certificeret Google-bureau

Hos Green.Click har vi Google Shopping-specialister til enhver type annonceringsbehov. Vi tilpasser os lokale erhvervsdrivende, landsdækkende virksomheder, samt franchises og international kampagnehåndtering. Kontakt os på tlf. 70 230 540, og lad os sammen opnå succes med Google Shopping.