Bliv synlig i dit lokalområde med Google My Business

Google My Business er den lokale virksomheds genvej til de eftertragtede placeringer øverst på Google. Med synlige adresser, klikbare telefonnumre og rutevejledninger direkte på Google, er Google My Business indbegrebet af målrettet markedsføring henvendt til lokale virksomheder og købsparate kunder.

Opnå både flere visninger og større synlighed på side 1 på Google!

Google My Business fungerer separat fra din hjemmeside. Firmaprofilen vises i Googles søgeresultater, når potentielle kunder fra lokalområdet søger på din by og branche, og er din hjemmeside og AdWords-kampagne optimeret med samme søgeord, har du mulighed for at blive vist tre gange på Google på samme side: Din AdWords-annonce, din Google My Business profil og i de organiske resultater. Ved at optage så meget af den plads, der er på side 1 på Google som muligt, bliver du mere synlig for kunderne.

Google My Business er derfor et must-have for lokale erhvervsdrivende og landsdækkende kæder eller franchises, som ønsker at gøre lokale kunder til loyale kunder.

Tag ejerskab over din virksomhed på Google

Google My Business er lokationsbaseret markedsføring målrettet potentielle kunder i dit eget lokalområde. Har du ikke allerede taget ejerskab over din Google My Business Firmaprofil, kan du være sikker på, at dine konkurrenter fra samme by og samme branche nyder godt af dit fravær. Udnyt fordelene ved Google My Business i samarbejde med Green.Clicks certificerede specialister og opnå flere lokale markedsandele.

  • Flere visninger på samme side
  • Større synlighed på mobil
  • Fremhævet opkaldsfunktion
  • Direkte link til din hjemmeside
  • Gratis besøg til hjemmesiden
  • Optimeret firmabeskrivelse
Case story
Green.Click hjalp os med at skabe synlighed for de enkelte restauranter i hvert deres område. Vi har efterfølgende oplevet en betragtelig stigning i besøg i vores forskellige afdelinger.
– Restaurant Flammen
Læs mere
Certificeringer

Kom i top på Google, når folk søger i dit lokalområde

Hos Green.Click har vi dedikerede Google My Business teams til enhver type annonceringsbehov. Vi tilpasser os lokale erhvervsdrivende, landsdækkende virksomheder, samt franchises og international kampagnehåndtering. Kontakt os på tlf. 70 230 540, og lad os sammen opnå succes online med en Google My Business Firmaprofil.