Green.Click er sponsor til Aab Tour 2017

Den 25. oktober løb spinning-eventet “AaB Tour 2017” af stablen. Her hoppede 20 af AaBs sponsorer i cykelsadlen og samlede penge ind til Aab og velgørendshedsforeningen Gestus Nord.

AaB lagde lokaler til sponsoreventet AaB Tour 2017. Selvom det er et forholdsvis nyt tiltag, er det lykkedes AaB at samle imponerende 651.036 kr ind til klubben og Gestus Nord. 20 af AaBs sponsorer gav den gas på spinningscyklen i en time, hvor de hver især skulle indsamle andre sponsorer, der ville donere penge pr. forbrændt kalorie. Green.Click har i den forbindelse sponsoreret Lars Helmuth fra Helmuth Bar & Kitchen.

Gestus Nord er en velgørenhedsforening, der “ønsker at yde en gestus til de nordjyske børnefamilier, der har mindst og mangler mest”. Det er en forening drevet 100% af frivillige og derfor går alle midler til at hjælpe trængte familier. Foreningen hjælper både med akuthjælp og forskellige sæsonbaserede hjælpepakker. Nordjyske familier kan ansøge om konfirmationshjælp, julehjælp, skolehjælspakker og som et nyt tiltag kan børnefamilierne komme lidt væk hjemmefra og besøge Camp Gestus i Nørholm.

Hos Green.Click er vi medlem af Gestus Nord, og det er én af de måder, vi støtter tiltag i lokalområdet på. Vi mener, at Gestus Nord gør en formidabel indsats for familier i Nordjylland, og det ønsker vi at være en del af.

Gestus Nord arbejder ud fra begrebet “hjælp til selvhjælp”. Derfor yder de også gratis gældsrådgivning, uddannelseshjælp og juridisk rådgivning, for “at hjælpe børnefamilierne ud af den situation de står i – også på længere sigt”.

Efter eventet modtog Gestus Nord 100.000 kr. Pengene skal gå til at give 300 nordjyske familier julehjælp og til at istandsætte den nyindkøbte Camp Gestus.

 

Find ud af om vi er det rette match for din virksomhed

Skriv dig op og bliv kontaktet - så tager vi en helt uforpligtende dialog.