Opnå online succes med kæder og franchises

En centraliseret, konsekvent og datadrevet marketingstrategi er nøglen til succes for kæder og franchises. Hos Green Click kender vi behovet og målsætningerne fra ledelse til afdeling i lokalområdet og har den know-how som forener jeres gode ry og rygte i en gennemført, national online kampagnestrategi – til gavn for lokal og national succes.

Bliv synlig lokalt med national strategi

At tiltrække og fastholde kunder til en virksomhed med flere adresser, kræver en marketingstrategi der tager udgangspunkt i de lokale afdelinger. Lokal succes og lokalt nærvær opnås ikke ved at trække en national kampagne ned over lokale afdelinger, men ved at lade de lokale afdelinger forme den nationale strategi. Hos Green Click arbejder vi med lokale data, så positive tendenser fra afdeling A overføres og skaber meromsætning i afdeling B.

VORES CERTIFICERINGER
Case story
"Green Click har formået at skabe struktur og konsistens på et område med langt større volume og potentiale end forventet. Med afdelinger i hele landet nyder vi godt af en kompetent sparringspartner, som samler trådene på både lokalt og nationalt plan." – Restaurant Flammen
Læs hele casen
Vores kunder
Biltema logo

Skab en rød tråd der forener Google, dit brand og den lokale afdeling

Interesserede kunder leder efter produktinfo, mens købsparate kunder leder efter nærmeste afdeling. Dette er en forudsætning som gennemsyrer alle marketingkampagner fra Green Click til virksomheder med lokale afdelinger. Derfor arbejder vi altid med online markedsføring på to niveauer:

1) Relevant og målrettet annoncering med synlige placeringer i toppen af Google

2) Webrådgivning som gearer hjemmesiden til kundehenvendelser, konverteringer og øget omsætning. Du får konkrete optimeringsforslag, løbende opfølgning og målbare resultater fra alle lokale afdelinger.

Certificeringer

Opnå lokalt nærvær med Green Click

Hos Green Click har vi dedikerede Google-teams til enhver type annonceringsbehov. Vi tilpasser os behovene, målsætningerne og strategierne hos alt fra lokale erhvervsdrivende, landsdækkende virksomheder samt franchises og international kampagnehåndtering. Kontakt os på tlf. 70 230 540 lad os sammen opnå succes online med Google AdWords.