Som kunde får du et hold af specialister

Vi laver strategisk online markedsføring for større virksomheder. Og vores kunder spænder over forskellige brancher såsom leisure, IT og e-commerce. Flere af kunderne har én eller flere lokationer, butikker eller kontorer.

Fælles for dem er, at de er ambitiøse og ser online markedsføring som en vigtig investering hos en seriøs virksomhed.

Her løfter vi i flok

Hos Green.Click får du et helt hold af specialister. Hver i sær tager de sig af netop dét område af din forretning, de er allerbedst til. Så lige meget hvilken udfordring du har, så sætter vi den mest kvalificerede kollega til at løse opgaven.

Det betyder også at du får en strateg som kontaktperson - ikke en sælger. Strategen sætter sig ind i din forretning, og er en vigtig ressource, når du ønsker vækst.

Så kort sagt arbejder vi hver dag for at gøre vores kunder endnu bedre! Det kan vi kun gøre ved både at samarbejde med kunden - og ved at sætte stærke hold af specialister og strateger.

Media AdvisorDin primære kontaktperson ved Green.Click vil være din Media Advisor. Det er her den indledende dialog starter og også her der fastsættes mål og ønsker til samarbejdet.

Din Media Advisor sørger for, at dét I har aftalt kommer videre til din SEM, SEO eller SMM specialist, som laver selve kampagnen.

SpecialistenDin Specialist i SEM, SEO og SMM sidder med hænderne i dine kampagner og hovedet dybt begravet i data.

De er hele tiden på jagt efter muligheder for at optimere din online markedsføring bedst muligt. På baggrund af data analyserer de sig frem til, hvordan de bedst muligt kan udføre den daglige optimering.

StrategenNår du har en Strateg tilknyttet, får du et ekstra sæt øjne på din forretning. Strategen ser på hele din forretning online og offline, samt mulighederne for at udvikle og optimere samspillet mellem SEM, SEO og SMM.

I forhold til data går strategen skridtet dybere end din Media Advisor og bruger dataen samt sit overblik, til at se hvor potentialet for netop din forretning ligger.

SupportNår du bliver kunde hos os, får du et opkald fra support der hjælper dig godt i gang, så du både får korrekt sporing og løbende rapporter.

Du kan altid kontakte support og få hurtigt svar på dine spørgsmål. Enten bliver du hjulpet med det samme eller får mulighed for at tale med den af dine kontaktpersoner, der bedst kan hjælpe.

Så ring på 70 230 540 og få hurtigt svar.

Vores specialer

Kæder og franchises

Vi er specialister i at vækste kæder gennem online markedsføring. Fordelen ved at have flere lokationer, afdelinger eller kontorer inddrager vi som en styrke i markedsføringen.

Vi tager udgangspunkt i de enkelte lokalafdelinger og optimerer virksomhedens samlede synlighed.

Webshops

Når vi arbejder med webshops tager vi altid udgangspunkt i store mængder data og udnytter bl.a. fordelene ved at opsætte kosteffektive automatiseringer.

Her har vi grundig erfaring med større opsætninger med mange budskaber til de forskellige produkter.

Finansielle produkter

For finansielle produkter har vi erfaring i at opsætte seriøse kampagner, som giver størst muligt udbytte af markedsføringsbudgettet.

Det gælder bl.a. leasing, forsikring og forskellige typer abonnementer samt lån, som kræver et stort antal visninger, da beslutningsprocessen er lang.

Udtalelse fra Mentorix
Teamet bag Green.Click består af et professionelt personale med forståelse for god service og rådgivning på højt fagligt niveau.

Tak for følelsen af at være i trygge hænder! – Emma Rytter Hansen, Salgs og Marketingkoordinator, Mentorix
Mentorix reference
Certificeringer

Bliv kontaktet af en fra Green.Click teamet

Hos Green.Click får du som sagt et helt hold af specialister, som arbejder sammen om din markedsføring på tværs af afdelinger. Vores fælles mål er, at din markedsføring er en god forretning for dig.

Så hvis din Facebook Specialist ser bedre forretningsmuligheder på Linkedin eller Google Ads, så er det den vej vi råder dig til at gå. Valget af marketingkanal afhænger altså af, hvor der er det bedste udbytte for dig.

Vil du høre mere om, hvordan det er at være kunde hos Green.Click, så udfyld felterne herunder.