Som kunde får du et hold af specialister

Her kan du blive klogere på hvordan vi arbejder og hvem der high fiver, når vi ser din succes.

Her løfter vi i flok

Hos Green.Click er vi flere om at hjælpe dig nå dine mål. Du får altså et helt hold af specialister, der hver tager sig af netop dét område af din forretning, som de er allerbedst til. Det betyder også, at lige meget hvilken udfordring du har, så sætter vi den mest kvalificerede kollega til at løse opgaven.

Som kunde kommer du derfor også til at møde nogle forskellige Green.Click’ere. Og nogle af dem, kan du allerede møde her:

Media AdvisorDin primære kontaktperson ved Green.Click vil være din Media Advisor. Det er her den indledende dialog starter og også her der fastsættes mål og ønsker til samarbejdet.

Din Media Advisor sørger for, at dét I har aftalt kommer videre til din SEM, SEO eller SMM specialist, som laver selve kampagnen.

SpecialistenDin Specialist i SEM, SEO og SMM sidder med hænderne i dine kampagner og hovedet dybt begravet i data.

De er hele tiden på jagt efter muligheder for at optimere din online markedsføring bedst muligt. På baggrund af data analyserer de sig frem til, hvordan de bedst muligt kan udføre den daglige optimering.

StrategenNår du har en Strateg tilknyttet, får du et ekstra sæt øjne på din forretning. Strategen ser på hele din forretning online og offline, samt mulighederne for at udvikle og optimere samspillet mellem SEM, SEO og SMM.

I forhold til data går strategen skridtet dybere end din Media Advisor og bruger dataen samt sit overblik, til at se hvor potentialet for netop din forretning ligger.

SupportNår du bliver kunde hos os, får du et opkald fra support der hjælper dig godt i gang, så du både får korrekt sporing og løbende rapporter.

Du kan altid kontakte support og få hurtigt svar på dine spørgsmål. Enten bliver du hjulpet med det samme eller får mulighed for at tale med den af dine kontaktpersoner, der bedst kan hjælpe.

Så ring på 70 230 540 og få hurtigt svar.

Udtalelser fra kunder


Lars Bjerg, Direktør, Viva Energi

“Green.Click har skabt nogle rigtig fornuftige kampagner, som har leveret bedre resultater, end da vi selv sad med annonceringen.

Udover dét har det frigivet tid og skabt værdi for virksomheden.”


Annemette Graversen, Marketingkoordinator, OptikTeam

“Selve gennemgangen gjorde, at vi valgte Green.Click som leverandør. Allerede i Performancetjekket fandt Green.Click frem til nogle områder, som vi ikke tjente penge på, og vi fik anbefalinger til forbedringer på AdWords.

Jeg vil anbefale andre virksomheder til også at tage et Performancetjek af deres annoncering. Det er altid godt at få nye øjne på sagen.”


Emma Rytter, Mentorix

“Man får mange tilbud fra online marketing bureauer – men dét at Green.Click fulgte op på deres tilbud gjorde udslaget. Vi følte, at vi blev taget seriøst.

Jeg vil klart anbefale andre virksomheder at tage et Performancetjek – og har faktisk også allerede gjort det. Jeg har henvist to andre virksomheder, som også er blevet kunder hos Green.Click.”

Udtalelse fra Mentorix
Teamet bag Green.Click består af et professionelt personale med forståelse for god service og rådgivning på højt fagligt niveau.

Tak for følelsen af at være i trygge hænder! – Emma Rytter Hansen, Salgs og Marketingkoordinator, Mentorix
Mentorix reference
Certificeringer

Bliv kontaktet af en fra Green.Click teamet

Hos Green.Click får du som sagt et helt hold af specialister, som arbejder sammen om din markedsføring på tværs af afdelinger. Vores fælles mål er, at din markedsføring er en god forretning for dig.

Så hvis din Facebook Specialist ser bedre forretningsmuligheder på Linkedin eller Google Ads, så er det den vej vi råder dig til at gå. Valget af marketingkanal afhænger altså af, hvor der er det bedste udbytte for dig.

Vil du høre mere om, hvordan det er at være kunde hos Green.Click, så udfyld felterne herunder.