Vi er eksperter i at tiltrække relevante kundehenvendelser

Gennem analyse, trafikgenerering og skabelse af den korteste vej til kunderne, frembringer Green.Click resultater, der kan måles på bundlinjen.

Kontakt os
 • Brand

  SEO, display bannere og Facebook

  Med et styrket brand og øget kendskab til dit produkt eller service, opnår du 'top of mind' effekt, så dine potentielle kunder vælger dig frem for en konkurrent.

 • Attract

  AdWords, Bing og Google Shopping

  Tiltræk dine potentielle kunder, når de søger efter netop dit produkt, ved hjælp af vores løsninger som AdWords, Bing, Google Shopping og Remarketing m.m.

 • Analyze

  Maksimalt udbytte

  Ved løbende at analysere de data og resultater, der bliver skabt, kan du ændre din markedsføring til en process, som giver maksimalt udbytte til laveste mulige omkostning.

 • Optimize

  Maksimalt potentiale

  Ved at bruge dine analyserede data, kan du opnå en markedsføring, der hele tiden arbejder på at skabe værdi til din virksomhed.

 • Repeat

  Fasthold din position

  Ved at gentage denne process i fastlagte rutiner, får du hele tiden det maksimale ud af dine markedsføringstiltag og fastholder din position.

Dine resultater er vores succes. Brand, Attract, Analyze, Optimize & Repeat

Vi får det svære til at se nemt ud. I bedste golfstil tager vi din virksomhed fra det høje græs direkte ind på greenen, så du hele tiden får det maksimale ud af din online tilstedeværelse.

Sådan fungerer modellen

Specialister i online markedsføring til:

Kæder og franchises

Virksomheder med flere afdelinger kan i høj grad udnytte deres fordele ved at være kæde/franchise i den online markedsføring.

Vi tager udgangspunkt i de enkelte lokalafdelinger og optimerer virksomhedens samlede synlighed.

Webshops

Webshops kræver ofte en større opsætning med mange budskaber til de forskellige produkter.

Derfor tager vi altid udgangspunkt i store mængder data og udnytter bl.a. fordelene ved at opsætte kosteffektiv automatisering.

Finansielle produkter

Produkter som bl.a. leasing, forsikring og forskellige typer af lån kræver et stort antal visninger, da beslutningsprocessen er lang.

Her har vi erfaring i at opsætte seriøse kampagner, så du får mest muligt ud af dit markedsføringsbudget.

Leverandør til den nye generation af online virksomheder

Gennem analyse, trafikgenerering og skabelse af den korteste vej til kunderne, frembringer Green.Click resultater, der kan måles på bundlinjen. Vi benytter de nyeste og bedste teknologier, så du er sikret en løsning, der konstant matcher udviklingen.

Vi tror på gennemsigtighed og langsigtede relationer frem for her-og-nu-løsninger. Derfor arbejder vi strategisk med din online markedsføringsindsats og ser denne fra flere perspektiver.

Online marketing er vores passion
Vi ønsker at hjælpe danske virksomheder med at opnå synlige og attraktive positioner på Google. Det gør vi gennem tillidsfulde og trygge kundeforhold, hvor vi gør os fortjent til at være din foretrukne samarbejdspartner inden for online marketing. Undervejs deler vi kontinuerligt vores ekspertviden med dig på en lettilgængelig måde, så du altid fuldt ud forstår, hvordan vi arbejder for dig og din virksomhed.

Arbejdsglæde er en kæphest for os
Vi vil kun tiltrække medarbejdere, der som os er passionerede og fagligt stærke eller som trives bedst i en passioneret virksomhed, der tænker store og fremadrettede tanker og ikke mindst sætter en ære i kvalitetssikring. Arbejdsglæde er, udover online marketing, en kæphest for os.

 

Case story
Ved hjælp af målretning online markedsføring i lokalområdet har vi opnået mærkbare resultater for virksomheden.
– Gades Møbelcenter
Læs historien
Mission

Vi styrker danske virksomheders online position.

Vision

Europæiske virksomheders foretrukne samarbejdspartner inden for SEM og SEO.

Værdier

Gennemsigtighed, passion og troværdighed.

Resultater

Er online markedsføring pengene værd? Se et udpluk af vores kunder samt hvad andre har opnået med AdWords og SEO her.

Vi kan tilbyde specifikke og målrettede løsninger

Men vi har typisk længerevarende relationer med vores kunder, som ad den vej mere bliver samarbejdspartnere, med hvem vi kæmper for et fælles mål, end blot kunder vi løser en hurtig opgave for.

Kunde hos
Green.Click

Det er vigtigt for os, at vores kunder føler ejerskab for den indsats, vi hjælper dem med at målrette og gennemføre.

Vi tror på gennemsigtighed i samarbejdet med vores kunder, og vi ser gerne, at kunderne håndterer flere af elementerne i processen selv – hvis de ønsker det. På den måde ved kunden hele tiden, hvad der foregår og kan bedre integrere indsatsen og resultaterne i hele organisationen. Vi har de bedste teknologier på markedet og er hele tiden opdateret på udviklingen og nye tendenser, så vi altid kan sikre vores kunder de bedste løsninger.

Kontakt os i dag