Certificeringer og medlemsskaber

Hos Green.Click går vi meget op i at styrke vores ekspertiser, så du altid kan regne med at modtage den bedste ekspertviden. Vi gennemgår relevante uddannelser og certificeringer, så vi kan være din sikkerhed for pålidelig rådgivning.

Google Premier Partner
Som et af de få bureauer i Danmark har Green.Click opnået at blive Google Premier Partner. Det er noget der både forpligter og er en stor fordel for vores kunder.

Se mere om Google Premier Partner →

Bisnode kreditværdighed
Bisnodes kreditrating viser en virksomheds evne til at imødekomme aktuelle betalingsforpligtelser.

Se mere om AAA kreditværdighed→

Bing Ads Accredited Professional
Green.Click har efter gennemførelse af Bing Ads Accredited Professional-programmet træningen og ressourcerne til at rådgive vores kunder om optimal brug af Bing.

Microsoft Partner
Som Microsoft Partner følger vi udviklingen af Microsoft produkter og integrationer. I det daglige bruger vi dette partnerskab til at holde os opdateret omkring tilføjelser og ændringer til Microsofts produkter, der er med til at styrke hele vores produktportefølje.

SKI – udvalgt leverandør
Green.Click er leverandør til SKI (Statens og Kommunernes Indkøbs Service A/S), hvilket betyder, at vi sælger vores ydelser til den offentlige sektor gennem en SKI-reguleret rammeaftale.

Google AdWords Certified Partner
Green.Click er kvalificeret Google AdWords Certified Partner, hvilket betyder, at vi har opfyldt alle krav og bestået flere eksamener for at opnå denne certificering.

Se Google Certificering Her →

Google Analytics Qualified Individual
Vi har gennemgået Analytics-træning og bestået Google Analytics-eksamenen, hvilket giver os status som Google Analytics Certificeret partner. Med denne status underviser vi det danske erhvervsliv.

Se Google Analytics Certificering →

ICT NORTH DANMARK – BrainsBusiness
BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nordjyske IKT-klynge. BrainsBusiness samler en lang række af Nordjyllands stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og tværgående samarbejde.

FDIH – Foreningen For Dansk Internethandel
Som medlemmer af FDIH følger vi udviklingen på internethandel i Danmark. Via FDIH har vi adgang til branchestatistik, jura for internethandel og seminarer.

Se vores medlemskab ved FDIH →

E-handelsfonden medlemsskab
Som medlem af E-handelsfonden samarbejder vi med organisationen om at udbrede sikker nethandel og tillid til online handel. I den forbindelse afholdt vi eventet Vækst Med Tillid.

Læs mere om vores medlemskab hos E-handelsfonden →

Erhverv Norddanmark – Chamber of Commerce
Green.Click er medlem af den private non-profit organisation Erhverv Norddanmark – Chamber of Commerce, som er et netværk, der søger at være erhvervslivets samlende talerør og at skabe værdi gennem dynamik, udvikling og vidensdeling.

 

Certificeringer