Certificeringer og medlemsskaber

Hos Green.Click går vi meget op i at styrke vores ekspertiser, så du altid kan regne med at modtage den bedste ekspertviden. Vi gennemgår relevante uddannelser og certificeringer, så vi kan være din sikkerhed for pålidelig rådgivning.

Google Premier Partner

Som et af de få bureauer i Danmark har Green.Click opnået at blive Google Premier Partner. Det er noget der både forpligter og er en stor fordel for vores kunder.

Se mere om Google Premier Partner →

SearchMetrics Sapphire

SearchMetrics

Sapphire Partner

SearchMetrics er et af verdens stærkeste SEO værktøjer og som ét af to bureauer i Danmark, har Green.Click opnået at blive Sapphire Partner.

Se mere om SearchMetrics →

Bisnode kreditværdighed

AAA vurdering

Bisnodes kreditrating viser en virksomheds evne til at imødekomme aktuelle betalingsforpligtelser.

Se mere om AAA kreditværdighed→

Bing Ads

Accredited Professional

Green.Click har efter gennemførelse af Bing Ads Accredited Professional-programmet træningen og ressourcerne til at rådgive vores kunder om optimal brug af Bing.

Microsoft Partner

Som Microsoft Partner følger vi udviklingen af Microsoft produkter og integrationer. I det daglige bruger vi dette partnerskab til at holde os opdateret omkring tilføjelser og ændringer til Microsofts produkter, der er med til at styrke hele vores produktportefølje.

SKI

Udvalgt Leverandør

Green.Click er leverandør til SKI (Statens og Kommunernes Indkøbs Service A/S), hvilket betyder, at vi sælger vores ydelser til den offentlige sektor gennem en SKI-reguleret rammeaftale.

Google AdWords

Certified Partner

Green.Click er kvalificeret Google AdWords Certified Partner, hvilket betyder, at vi har opfyldt alle krav og bestået flere eksamener for at opnå denne certificering.

Se Google Certificering Her →

Google Analytics

Qualified Individual

Vi har gennemgået Analytics-træning og bestået Google Analytics-eksamenen, hvilket giver os status som Google Analytics Certificeret partner. Med denne status underviser vi det danske erhvervsliv.

Se Google Analytics Certificering →

ICT NORTH DANMARK

BrainsBusiness medlem

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nordjyske IKT-klynge. BrainsBusiness samler en lang række af Nordjyllands stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og tværgående samarbejde.

FDIH

Medlem af Foreningen For Dansk Internethandel

Som medlemmer af FDIH følger vi udviklingen på internethandel i Danmark. Via FDIH har vi adgang til branchestatistik, jura for internethandel og seminarer.

Se vores medlemskab ved FDIH →

e-mærket

E-handelsfonden medlemsskab

Som medlem af E-handelsfonden samarbejder vi med organisationen om at udbrede sikker nethandel og tillid til online handel.

Læs mere om vores medlemskab hos E-handelsfonden →

Erhverv Norddanmark - Chamber of Commerce

Green.Click er medlem af den private non-profit organisation Erhverv Norddanmark – Chamber of Commerce, som er et netværk, der søger at være erhvervslivets samlende talerør og at skabe værdi gennem dynamik, udvikling og vidensdeling.

 

Certificeringer