Online Marketing Strategi og Roadmap

En effektiv strategi er afgørende for, at din markedsføring er effektiv på de forskellige platforme.

Du får en køreklar plan

Ikke endnu en rapport der skal lægges i skuffen. Det er vigtig for os at den strategi der bliver lagt, bliver fulgt op af en plan. Og at denne plan er overskuelig og brugbar. Derfor er et overskuelig roadmap altid en del af pakke, når vi kortlægger din online marketing strategi.

Vi giver dig vejledning og sparring så du ikke alene får klarlagt strategien men også får et brugbart roadmap som der kan følges over året.


Marketing Interview
- Alt starter med indsigt

Når vi hjælper vores kunder med at få fastlagt strategien starter vi med indsigt. Vi sætter os sammen, enten fysisk her på vores kontor i Aalborg eller drikker en kop kaffe sammen via GoToMeeting.

Som forberedelse til dette møde får du en mail med forberedende spørgsmål samt emner vi har brug for svar på inden mødet.

 

 

I selve Marketing Interviewet gennemgår vi typisk 76 spørgsmål, alt afhængig af din branche og vores tidligere samarbejde.

Disse spørgsmål åbner op og tager os igennem de nødvendige aspekter af netop din forretning og vi bliver herved klogere på udfordringer og indsatsområder.

Hvorfor bruge tid og penge på en Online Marketing Strategi?

Overblik over den samlede indsats

Med en overordnet Marketingstrategi får du bedre overblik og mulighed for at få de mange indsatser til at spille sammen. Det giver endnu større udbytte af de enkelte indsatser.

Tydelig Målsætning og målbare KPI'er

Brug strategien til at gøre målsætninger håndgribelige og synlige for både medarbejdere og ledelse. Det sikrer en fælles indsats i samme retning.

Brugbart arbejdsredskab i dagligdagen

Din Online Marketing Strategi er et støttende værktøj og sparer dig for tid i en travl hverdag. Det færdige materiale udleveres i en fysisk- og en digital version. Herudover får du brugbare værktøjer og guides.

Det forkromede overblik

Det er vigtig at strategien skal give det nødvendige overblik der skal til i hverdagen for danne en forståelse af hvor virksomheden er på vej hen. Når vi hjælper vores kunder med at udarbejde strategi og roadmap har vi fokus på sammenhængen mellem de aktiviteter der ligger hen over året, de online aktiviteter der er med til at supportere disse samt hvilke formål de enkelte indsatser har.

 

 

 • Årshjul
 • Roadmap
 • Hvem gør hvad og hvornår og hvordan spiller det sammen.
 • Online markedsførings indsatser
 • Offline. Messer, sponsorater
 • Mål og delmål
 • Udvalgte værktøjer og guides

Sådan arbejder vi med din Online marketing strategi og Roadmap

 • Hvad har du af målsætninger for din indsats? Det første vi ser på er, hvor du gerne vil hen. Hvis du ikke ved hvad du arbejder hen imod, ved du heller ikke om du når dertil. Derfor hjælper vi dig også gerne med at sætte ambitiøse mål.

 • Vi arbejder herefter med dine udfordringer og hvordan disse kan defineres og imødekommes. Når vi har identificeret risici og udfordringer ifm. planen kan du nemmere forholde dig til disse og reducerer disse alt efter prioritering.

 • Kender du din egen virksomhed, konkurrenterne og markedet du agerer på? Vi sætter os godt ind i den nuværende status for virksomheden. Vi ser på dine styrker, hvad gør konkurrenten, og hvad efterspørger dine kunder.

 • Herefter analysere vi på det indsamlede materiale. Udarbejder en overskuelig og brugbar plan der indeholder quick wins og et overblik over opdeling af indsatserne.

 • Helt konkret får du din Online Marketing Strategi og Roadmap, digitalt og i fysisk form, lige til at hænger op og bruge aktivt som et værktøj i hverdagen. Skriv på det og udfordre det med de tilhørende stickers og skriveredskaber.

Hør hvordan du når i mål med en online marketing strategi

Vil du høre mere om mulighederne for online marketing strategi og roadmap, så kontakt os på tlf. 70 230 540 eller support@greenclickmedia.dk.

Du kan også blive kontaktet ved at udfylde felterne nedenfor med dine oplysninger: