Glade kunder

Det er vores drivkraft og helt store motivation at være med til at skabe succes for vores kunder. Derfor giver vi også masser af high fives her på kontoret, hver gang vi hører fra en glad kunde. Nogle af udtalelserne kan du læse som referencer her.

Sådan siger andre om Green.Click

Løbende og i den daglige dialog med vores kunder, får vi en masse god feedback. Men tag ikke blot vores ord for gode varer - se i stedet vores lille udsnit af udtalelser fra kunder, der fortæller om samarbejdet.

Jens Stig, Marketingkoordinator, Biltema

“Det var vigtigt for os at finde en samarbejdspartner, der kan lave og udføre en overordnet plan for vores online markedsføring. Samtidig ville vi gerne udnytte fordelene ved at bruge flere kanaler. Vi er derfor glade for hele vores team af specialister hos Green.Click, som gør det muligt”

Annemette Graversen, Marketingkoordinator, OptikTeam

“Selve gennemgangen gjorde, at vi valgte Green.Click som leverandør. Allerede i Performancetjekket fandt Green.Click frem til nogle områder, som vi ikke tjente penge på, og vi fik anbefalinger til forbedringer på AdWords.

Jeg vil anbefale andre virksomheder til også at tage et Performancetjek af deres annoncering. Det er altid godt at få nye øjne på sagen.”

Viva Energi - referencer

Lars Bjerg, Direktør, Viva Energi

“Green.Click har skabt nogle rigtig fornuftige kampagner, som har leveret bedre resultater, end da vi selv sad med annonceringen. Udover dét har det frigivet tid og skabt værdi for virksomheden.”

Vores kunder
Biltema logo

Find ud af om vi også er det rette match for dig

Skriv dig op og bliv kontaktet for en uforpligtende dialog om dine muligheder. Du kan også kontakte os på tlf. 70 230 540 eller support@greenclickmedia.dk