Remarketing - træk købsparate kunder tilbage på hjemmesiden

Har du oplevet, at Google AdWords er ideelt til at trække relevante besøg til din hjemmeside? Så vil du opleve, at Google Remarketing er ideelt til at konvertere disse besøg til betalende kunder. Kontakt Green.Click, og opnå målbare resultater med Google Remarketing.

Målrettet annoncering, der gør tabte kunder til betalende kunder

Remarketing er din online genvej til styrket gennemslagskraft med målrettet og omkostningseffektiv annoncering. Hos Green.Click sørger vores certificerede Google-specialister for at opsætte og tilpasse din Remarketing-kampagne, så dine tidligere besøgende vælger dig frem for konkurrenten. Målret Remarketing til en specifik underside med et specifikt produkt, og opnå maksimal konverteringsværdi.

Skræddersy et budskab, som kunderne ikke kan sige nej til

Er dine kunder ubeslutsomme og overvejer stadig, hvorvidt de skal gøre brug af dine produkter eller services, så er Remarketing et ideelt værktøj til at fremhæve dine fordele og styrke din troværdighed. Udarbejd et banner med et godt tilbud eller en rabatkode, og lad Green.Click stå for resten. Vores certificerede know-how er din garanti for succes på Google med målbare resultater.

Case story
Green.Click hjalp os med at skabe synlighed for de enkelte restauranter i hvert deres område. Vi har efterfølgende oplevet en betragtelig stigning i besøg i vores forskellige afdelinger. – Flammen
Certificeringer

Facebook Remarketing

Opnå fuldt udbytte af din
Remarketing-kampagne med annoncering
på både Google og Facebook

Læs mere om Facebook

Google Shopping

Præsentér dine produkter med synlige billeder, aktuelle priser og produktnavne direkte i Googles søgeresultater.

Læs mere om Google Shopping

Tiltræk tidligere besøgende, og opnå øget omsætning med Google Remarketing

Hos Green.Click har vi Remarketing-specialister til enhver type annonceringsbehov. Vi tilpasser os lokale erhvervsdrivende, landsdækkende virksomheder, samt franchises og international kampagnehåndtering. Kontakt os på tlf. 70 230 540, og lad os sammen opnå succes med Google Remarketing.