Rikki Tikki Shop

Rikki Tikki Shop er en webshop, som sælger boligtekstiler, brugskunst og gaveartikler til dig, der elsker design og boligindretning. Dens stil er klassisk og udfordrende med et tvist af skæve, unikke og sjove produkter fra et stort udvalg af designere.

Udfordringen

Rikki Tikki Shop ønskede at få forbedret sin online markedsføring gennem en omfattende online strategi, for at få øget deres omsætning på både organisk og betalt trafik.

SEO webshop markedsføring

Løsningen

Omfattende analyse af webshoppen

På baggrund af en omfattende analyse af webshoppen tilrettede vi de tekniske aspekter, så Googles robotter fik optimal tilgængelighed til siden.

Udover den tekniske del, foretog vi en gennemgribende on-page optimering af siden. Her arbejdede vi blandt andet med content, titles og beskrivelser.

Samlet løftede denne arbejdsindsats kundens organiske resultater.

SEO optimering giver øget omsætning

Resultaterne

3-doblet trafik på Rikki Tikki Shop

• 15% stigning i placeringerne
• 3-doblet trafik gennem organiske SEO resultater
• 3-doblet CTR siden juli 2014
• Øget juleomsætning med 79% på betalt trafik
• 5-doblet omsætning fra den organiske trafik
• 31 top 3 placeringer og 53 top 10 placeringer på Google

Sammen med kunden løftede vi den online markedsføring til et yderst tilfredsstillende niveau og øgede omsætningen via organisk trafik.

Bliv synlig med Google AdWords

Hos Green.Click har vi dedikerede Google AdWords-teams til enhver type annonceringsbehov. Vi tilpasser os lokale erhvervsdrivende, landsdækkende virksomheder, samt franchises og international kampagnehåndtering. Kontakt os på tlf. 70 230 540, og lad os sammen opnå succes online med Google AdWords. Eller bliv ringet op: