SEO Analyse - data til søgemaskineoptimering

Få en SEO analyse af din hjemmeside, og find ud af, hvilke muligheder der er for at optimere siden og opnå bedre placeringer

Kontakt os
places-pin places-pin-half Hvem vi er
magnet-faces-red-one magnet-faces-mobile-one-redSEO-webanalyse

Få udarbejdet en analyse af din hjemmeside

Når vi laver SEO på din hjemmeside, starter vi altid med at lave en komplet gennemgang af din hjemmesides tekniske fundament med fokus på at finde eventuelle fejl og uhensigtsmæssigheder. Du kan nemlig risikere, at nogle af disse forhindrer hjemmesidens synlighed og de gode placeringer på Google.

SEO-analysen indebærer manuel gennemgang af siden samt test af en række parametre, som har afgørende indflydelse på din hjemmesides performance på Google.

Resultaterne af analysen leverer vi i en rapport, hvor løsningsforslag medfølger, så du får et klart overblik over, hvad der skal gøres.

Analysen er dermed også udgangspunktet for det efterfølgende SEO-arbejde.

magnet-faces-green

Tjek din online markedsføring

SEO Sundhedstjek

Vi kontakter dig og gennemgår din hjemmeside ved hjælp af SEO-værktøjet SearchMetrics. Du får også forslag til, hvordan du forbedrer hjemmesiden og opnår synlige resultater. Sundhedstjekket er gratis og uforpligtende.

Fordele ved analyse af din hjemmeside

SEO-analysen er en del af næsten alle vores SEO-pakker og koster ikke ekstra i forbindelse med køb af en SEO-løsning. I SEO-analysen gennemgår vi blandt andet:

  • Teknisk opsætning
  • On-page SEO
  • Content
  • Hastighed
  • Læsbarhed
  • Evt. udelukkelse af sider

Pris for SEO-analysen uden en SEO-løsning hos Green.Click:

Normalpris 14.900 DKK

Vores kunder
Biltema logo
Case story
Vi har opnået mærkbare resultater for virksomheden ved hjælp af målrettet online markedsføring i lokalområdet. – Gades Møbelcenter
Læs mere

Hør hvordan vi kan hjælpe dig til bedre placeringer på Google

Vi håndterer hvert år mere end 150.000.000 søgninger for vores kunder. Giv os et kald på tlf. 70 230 540, og lad os komme i gang allerede i dag. Du kan også blive kontaktet her: