SEO - tiltræk flere
gratis besøg

Styrk din online synlighed, og få flere henvendelser i samarbejde med et af landets stærkeste SEO bureauer. Vi forbedrer din position på Google med en målbar, fremtidssikret SEO strategi.

search search-half Sådan arbejder vi
magnet-faces-blue-one magnet-faces-mobile-one-blue

Vækst din forretning
med SEO

Tiltræk kunder, leads og salg med en stærk SEO indsats

Det handler om at være der hvor dine potentielle kunder er. Din virksomhed skal derfor være synlig øverst på Google, så det er din virksomhed der bliver klikket på frem for konkurrentens. Her kan professionelle SEO specialister være din vej til toppen.

Hos Green.Click har SEO eksperterne en teknisk tilgang, som også understøttes af data fra de professionelle SEO værktøjer, vi bruger. Udover det udarbejder tekstforfatterne tekster, som matcher Googles søgeparametre og dine kunders forespørgsler. Det gør det muligt at nå de mål, du har for din online markedsføring.

magnet-faces-green

Tjek din online markedsføring

SEO Performance Tjek

Vi kontakter dig og gennemgår din hjemmeside ved hjælp af SEO-værktøjet SearchMetrics. Du får også forslag til, hvordan du forbedrer hjemmesiden og opnår synlige resultater. Performance Tjekket er gratis og uforpligtende.

Adgang til det stærkeste SEO værktøj

Som kunde hos Green.Click får du mulighed for, at få adgang til SearchMetrics, som er et stærkt SEO-værktøj. Værktøjet giver dig indsigt i dit websites performance og nye muligheder, men det giver dig også mulighed for at følge med i dine konkurrenters søgeord og synlighed. Med SearchMetrics kan du dermed nå potentielle kunder, når der er størst sandsynlighed for, at de er klar til at købe.

Se mere om SearchMetrics her:

Adwords restaurant markedsføring

SEO til lokale afdelinger

Vil du være mere synlig i dit lokalområde? Driver du virksomhed med flere afdelinger, der primært lever af kunder fra lokalområdet, så er SEO med lokalt fokus ideelt. Det lokale fokus giver maksimal synlighed over for en relevant og geografisk udvalgt målgruppe.

Hos Green.Click når vi dagligt online målsætninger for ambitiøse erhvervsdrivende, som ønsker at investere markedsføringskronerne i de besøgende, der har størst sandsynlighed for at blive betalende kunder. SEO med lokalt fokus giver:

 • Øget synlighed ved search
 • Flere besøg via Google
 • Fremhævet opkaldsfunktion
 • Optimeret firmabeskrivelse
 • Målrettet markedsføring
 • Styrke til det overordnede brand
Google+ for lokale virksomheder
Certificeringer

Sådan arbejder
vi med din SEO

 • Vi starter med at lære dig og din forretning bedre at kende.

  Vi laver derfor en foranalyse og finder frem til, hvilke dele af dit website, der er vigtigst for din forretning, så fokus kan lægges her.

 • De bedste resultater kan skabes på baggrund af data og et grundigt forarbejde. Vi udarbejder derfor en analyse af din hjemmeside, hvor vi både undersøger on-page og tekniske udfordringer på siden.

  Vi analyserer bl.a i forhold til:
  Content
  Fejlfinding
  Duplicate content
  Server fejl
  Indekseringsbarrierer
  Kodningsfejl
  mm.

 • Med udgangspunkt i analysen, går vi i gang med at optimere din hjemmeside. For at få skubbet din SEO rigtig godt i gang, og for at du skal få mest muligt ud af din aftale, foretager vi størstedelen af optimeringerne i starten af perioden. Efterfølgende sørger vi for at vedligeholde siden SEO-mæssigt.

 • Vi optimerer din hjemmeside med fokus på on-page og content. Det giver et godt udgangspunkt for den efterfølgende tekniske optimering, så du også får mest muligt ud af dén.

  On-page delen består bl.a. af
  Sidetitler/metabeskrivelser
  Overskrifter
  Relevant content

 • Hvis vi finder potentielle indekseringsbarrierer, kan disse være med til at forhindre gode placeringer på Google. Med udgangspunkt i analysen, foretager vi derfor tekniske rettelser på siden.

 • Vi foretager løbende vedligeholdelse, monitorering og tilpasning af hjemmesiden. Da Google hele tiden kommer med nye opdateringer, følger vi med i dine resultater, så vi kan optimere, hvor det er nødvendigt. Videre udfører vi blandt andet følgende:

  Hastighedstjek
  Vedligeholdelse af valgte sider og deres opnåede placering
  Tjek for fejl som 404, forkerte redirects og øvrige indekseringsbarrierer
  Manuelt tjek af siden

 • Vi sørger for, at du hele tiden kan følge med i udviklingen for din side. Du får løbende tilsendt placeringsanalyser, så du nemt kan sammenligne med dine tidligere placeringer.

 • Hvis du har spørgsmål til din aftale, har du løbende mulighed for at henvende dig til vores support på 70 230 540 eller support@greenclickmedia.dk.

Opnå synlige resultater med SEO

Ønsker du at finde ud af om Green.Click er et godt match for din virksomhed når du skal vælge SEO partner? Så kontakt os for en uforpligtende dialog på 70 230 540 eller skriv dig op og bliv kontaktet her: