SEO - tiltræk flere
gratis besøg

Styrk din online synlighed, og få flere henvendelser i samarbejde med landets mest certificerede Google Partner. Vi forbedrer din position med en målbar, fremtidssikret SEO-strategi.

search search-half Sådan arbejder vi
magnet-faces-blue-one magnet-faces-mobile-one-blue

Afspejler din
hjemmeside det, din
virksomhed står for?

- Og det, dine kunder har behov for?

Hos Green.Click varetager vi hele din SEO strategi, så din virksomhed er synlig, når kunderne søger efter det, du tilbyder. Vores kreative tekstforfattere leverer webtekst, som matcher dine kunders forespørgsler, Googles søgeparametre og ikke mindst dine værdier. Samtidig fokuserer vores SEO-specialister på hjemmesidens tekniske performance. Med fast rapportering og en fast kontaktperson, er du garanteret SEO i tråd med de målsætninger, du har for din online markedsføring.

SEO Sundhedstjek

Vi kontakter dig og gennemgår din hjemmeside ved hjælp af SEO-værktøjet SearchMetrics. Du får også forslag til, hvordan du forbedrer hjemmesiden og opnår synlige resultater. Sundhedstjekket er gratis og uforpligtende.

Adwords restaurant markedsføring

Lokal SEO til lokale virksomheder

Skal du være mere synlig i dit lokalområde? Lever du primært af kunder fra din egen by eller lokalområde, så er Lokal SEO ideelt for dig, som vil have maksimal synlighed over for en relevant og geografisk udvalgt målgruppe. Hos Green.Click indfrier vi dagligt online målsætninger for ambitiøse erhvervsdrivende, som ønsker at investere sine markedsføringskroner i de internetbrugere, der har størst sandsynlighed for at blive betalende kunder. Med Lokal SEO får du:

 

 • Øget synlighed ved search
 • Flere besøg via Google
 • Fremhævet opkaldsfunktion
 • Optimeret firmabeskrivelse
 • Målrettet markedsføring
Google+ for lokale virksomheder
Case story
Green.Click har løftet vores placeringer, og samtidig er omsætningen via organisk trafik steget – RikkiTikki Shop
Læs mere
SEO webshop markedsføring
Certificeringer

Sådan arbejder
vi med din SEO

 • Din Media Advisor gennemgår din ordre med dig. Nu går vi i gang med arbejdet: Her foretages den sidste del af foranalysen og der udvælges hvilke produkter/ydelser, der skal have størst fokus, så din virksomhed kan opnå de bedst mulige resultater.

 • De bedste resultater kan skabes på baggrund af data og et grundigt forarbejde. Vi udarbejder derfor en analyse af din hjemmeside, hvor vi både undersøger on-page og tekniske udfordringer på siden.

  Vi analyserer bl.a i forhold til:
  Content
  Fejlfinding
  Duplicate content
  Server fejl
  Indekseringsbarrierer
  Kodningsfejl
  mm.

 • Med udgangspunkt i analysen, går vi i gang med at optimere din hjemmeside. For at få skubbet din SEO rigtig godt i gang, og for at du skal få mest muligt ud af din aftale, foretager vi optimeringerne i starten af perioden. Efterfølgende sørger vi for at vedligeholde siden SEO-mæssigt.

 • Vi optimerer din hjemmeside med fokus på on-page og content. Det giver et godt udgangspunkt for den efterfølgende tekniske optimering, så du også får mest muligt ud af dén.

  On-page delen består bl.a. af
  Sidetitler/metabeskrivelser
  Overskrifter
  Relevant content

 • Hvis vi finder potentielle indekseringsbarrierer, kan disse være med til at forhindre gode placeringer på Google. Med udgangspunkt i analysen, foretager vi derfor tekniske rettelser på siden.

 • Vi foretager løbende vedligeholdelse, monitorering og tilpasning af hjemmesiden. Da Google hele tiden kommer med nye opdateringer, følger vi med i dine resultater, så vi kan optimere, hvor det er nødvendigt. Videre udfører vi blandt andet følgende:

  Hastighedstjek
  Vedligeholdelse af valgte sider og deres opnåede placering
  Tjek for fejl som 404, forkerte redirects og øvrige indekseringsbarrierer
  Manuelt tjek af siden

 • Vi sørger for, at du hele tiden kan følge med i udviklingen for din side. Du får løbende tilsendt placeringsanalyser, så du nemt kan sammenligne med dine tidligere placeringer.

 • Hvis du har spørgsmål til din aftale, har du løbende mulighed for at henvende dig til vores support.

Opnå synlige resultater med SEO

Hos Green.Click har vi dedikerede Google-teams til enhver type annonceringsbehov. Vi tilpasser os lokale erhvervsdrivende, landsdækkende virksomheder, samt franchises og international kampagnehåndtering. Kontakt os på tlf. 70 230 540, og lad os sammen opnå succes online. Du kan blive kontaktet her: